Условия за ползване

Моля, внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако не приемате тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.


Добре дошли в zookleo.com. Това са нашите условия за ползване на сайта:

 

1. Всяка поръчка от страна на Клиент на електронен магазин zookleo.com има силата на договор за покупко-продажба между двете страни. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали. 

  

2. Право на отказ и връщане на стоката

Според условията на чл. 55 от ЗЗП вие имате право  да се откажете от покупка на дадена стока в срок от седем работни дни, считано от датата на нейното получаване.,  в случай, че стоките не са използвани, цялостта на опаковката не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена. При получаване на пратката, моля проверете съответствието на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. При връщането на стоките договорът за покупко-продажба се прекратява и вие ще получите парите си обратно, след като върнатите стоки бъдат получени. Моля, имайте в предвид че транспортните разходи по връщането на стоката се поемат от Вас.

 

3. Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП, ние ви предоставяме свободно следната информация:

Име и адрес на собственика: „Клео 2014ЕООД, гр. Белослав, кв.Младост бл22

Основните характеристики на стоките са указани за всеки продукт

Показаната цена е в лева и включва ДДС

Стойността на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цените на стоките и начините на доставка можете да видите в секцията „Доставка”

Плащането на стоките е съобразено с чл. 93, ал.1 от Закона за задълженията и договорите (ЗЗД)

 

4. Ограничение на отговорността

Права и отговорности на страните

Продуктите и услугите zookleo.com са ограничени само до посочените условия. zookleo.com не поема гаранция за точността и целостта на публикуваната информация за продуктите. zookleo.com има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти и цени.Част от информацията, публикувана в този сайт е възможно да се отнася до продукти или услуги, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За допълнителна информация можете да се свържете с нас на посочените координати за контакти.

Zookleo.com, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети включително, но не само, щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на Zookleo.com. В случай , че в следствие на използването на Zookleo.com, или продукти от него от Ваша страна, доведе до възникването на вреди, Вие поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

 

5 Промяна на цени на стоки

Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. Клео 2014 ООД има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

При допуснати технически грешки в публикуването на информация, то zookleo.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива. Намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена под старата, която е зачертана. Zookleo.com може да променя Общите Условия по всяко време, като след промяната, датата на публикация се актуализира. Потребителят има задължението да посещава периодично страницата с Общите условия, за да се запознае с евентуални промени.

 

 

8. Плащания

Плащането на стоките се извършва с наложен платеж при получаването на стоката.