Пълноценна мокра храна в пауч за кастрирани кучета. Метаболизмът на вашето куче често се забавя след кастрация и може да откриете, че кучето е по-щастливо на дивана, отколкото навън в приключения, но все още е гладно за храна. Добре известно е, че балансираната диета помага на животните да се справят по-добре със здравословните предизвикателства. Десетилетия напреднали клинични изследвания в храненето на кучета са на ваше разположение чрез храна за кастрирани кучета като вашето. Подходящ за кучета от всякакъв размер, Royal Canin Sterilized pouch е специално адаптиран с активни хранителни вещества, за да задоволи глада на вашето куче, като същевременно го поддържа във форма и активно. Royal Canin Sterilised pouch е вкусна рецепта, богата на високо смилаеми протеини, специално адаптирана към нуждите на вашето куче. Протеинът в тази храна помага за поддържане на мускулната маса на вашето куче, като същевременно намалява приема на калории и мазнини. Royal Canin Sterilised pouch има умерено съдържание на мазнини и оптимална комбинация от диетични фибри, за да поддържа вашето куче с идеално тегло, докато се чувства сито.


Състав:
- месни и животински продукти, зърнени храни, продукти от растителен произход, минерали, различни захари, масла и мазнини.


Добавки на кг:
Хранителни добавки:
- Витамин D3: 190IU, E1 (желязо): 2 mg, E2 (йод): 0,3 mg, E4 (мед): 2,4 mg, E5 (манган): 0,6 mg, E6 (цинк): 6 mg.


Аналитични съставки:
- Протеин: 8,4% - Сурови мазнини: 4,0% - Сурова пепел: 1,5% - Сурови влакнини: 1,3% - Влага: 81,0%.


За партиден код, фабричен регистрационен номер и срок на годност: вижте върху опаковката. Да се съхранява на сухо и хладно място.


*L.I.P.: протеини, избрани на базата на много висока смилаемост.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Royal Canin пауч за куче Sterilised - 85 гр.

  • Производител: Royal Canin
  • Код на продукта: BS75N
  • Наличност: В наличност
  • 2.79лв.


  • 12 или повече 2.51лв.