• Royal Canin пауч за котка Kitten пастет - 85 гр.

-


Име на продукта

ROYAL CANIN® KITTEN IN LOAF 12X85g

Кратко описание на сайта

Пълноценна мокра храна (пастетна текстура) в пауч за подрастващи котенца до 12 месеца


Подробно описание на сайта

Когато котенцата започнат процеса на отбиване и отказване от майчино мляко, те взаимно споделят определен хранителен профил, към който са инстиктивно привлечени, когато става въпрос за хранене с твърда храна. За да храните вашето котенце с подходяща храна е жизненоважно, то да приема такава храна, която харесва - в обратния случай основните хранителни вещества, съдържащи се в храната, няма да бъдат приети. Поради тази причини ROYAL CANIN® Kitten Loaf е формулирана да отговаря на оптималния хранителен профил инстиктивно предпочитан от подрастващите котенца. Изхранването на вашето котенце с атрактивна диета, при която вкусът, ароматът и консистенцията са взети под внимание ще допринесе за дългосрочен прием на хранителното меню. Във втората фаза на растеж ( 4 - 12 месеца), костната структура на вашето котенце ще продължи да се заздравява. Енергийните изисквания на вашето котенце са много високи, въпреки че са по-ниски при сравнение с изискванията през първата фаза на растеж. ROYAL CANIN® Kitten Loaf осигурява всички основни хранителни вещества за поддържането на високите енергийни изисквания и подпомагане заздравяването на костите, както и поддържането на доброто общо здраве. По време на втората фаза на растеж имунната система на вашето котенце е все още недоразвита. ROYAL CANIN® Kitten Loaf помага за подсилване на естествените защитни сили на котенцето с антиоксидантен комплекс, включващ витамин Е, витамин С, таурин и лутеин. ROYAL CANIN® Kitten Loaf е специално разработена лесно да се сдъвква и е подходяща да се дава и на котката майка. За да задоволи индивидуалните препочитания на всяка котка, ROYAL CANIN® Kitten Loaf се предоставя и в друг мокър вариант - хапки в сос.

Състав

СЪСТАВ: Състав: месо и животински продукти, зърнени култури, протеинови екстракти от зеленчуци, продукти с растителен произход, минерали, различни захари, мая, масла и мазнини.

ДОБАВКИ: Добавки (на кг): Хранителни добавки: Витамин D3: 195IU, E1 (Желязо): 2,8 мг, E2 (Йод): 20,43 мг, E4 (Мед): 3,4 мг, E5 (Манган): 0,8 мг, E6 (Цинк): 9 мг

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Аналитични съставки: Протеин: 12,3 % - Сурови мазнини: 4,3 % - Сурова пепел: 2 % - Сурови влакнини: 1 % - Влага: 78 %.


ИНСТРУКЦИИ ЗА ХРАНЕНЕ: виж таблицата. За кога на партидата, регистрационния номер на фабриката и срок на годност: виж опаковката. Да се съхранява на сухо и прихладно място.Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Royal Canin пауч за котка Kitten пастет - 85 гр.

  • Производител: Royal Canin
  • Код на продукта: CT14K
  • Наличност: В наличност
  • 3.25лв.


  • 12 или повече 2.93лв.