PURINA® PRO PLAN® LARGE PUPPY ATHLETIC С OPTISTART® 
ЗА МАЛКИ КУЧЕНЦА ДО 1 ГОДИНА ОТ ЕДРИ ПОРОДИ С АТЛЕТИЧНА ФИЗИКА

PURINA® PRO PLAN® DOG Large Athletic Puppy с  OPTISTART® е създадена за малки кученца до 1 година от едри породи, които имат атлетична физика.Тази храна разработена от ветеринарни експерти ще му помогне да посрещне всекидневните предизвикателства като му осигури хранителните вещества, от които има нужда.

PURINA® PRO PLAN® DOG Large Athletic Puppy с  OPTISTART®поддържа здрави ставите, подпомага дългосрочно здравето и подсилва имунната му система.  Храната е специално разработена за цялостна защита на зъбите и съдържа хранителни вещества специално избрани за този размер и възраст на кученцето. Съдържа висококачествени парчета пиле.

PURINA® Pro Plan® OPTISTART® с Коластра засилва имунния отговор с до 50%.  След проведено проучване от PURINA® е установено, че кученца, които приемат храна допълнена с животинска коластра, показват 50% по-ефикасен отговор към CDV ваксината в сравнение с контролна група. Добавянето на коластра и Salibra 70 помага за поддържането на по-високи нива на антитела в организма на кученцата, в сравнение с тези, в чийто храна липсва добавена коластра.

Подходяща за бремвенни и кърмещи кучета.


 • Помага на малките кученца да развият имунната си система, за да реагира ефикасно
 • Помага за поддържане на дългосрочното здраве
 • Формула за защита на зъбите
 • Поддържане на здрави стави
 • Специална формула за кученца от едри породи с атлетична физика
 • Съдържа висококачествени парченца пилешко
 • Как да поддържате кучето си здраво и жизнерадостно - Вредни вещества и храни
  Как да поддържате кучето си здраво и жизнерадостно - Вредни вещества и храни...
  Често задавани въпроси относно кастрирането
  Довели сте нов мъхнат любимец в семейството и това е фантастично! Трудно е да си представите, че някой ден котето ви може да си има свои котенца, дока...
  Зоомагазини Клео
  Зоомагазини Клео - Всичко за вашият домашен любимец на една лапа от вас!
  read more ⟶
  Leave a comment