• Beaphar Kidney-Bits –хрупкави хапки при проблеми с бъбреците, 35гр

Kidney Support Bits –хрупкави хапки за котки с бъбречни проблеми, 35гр.

 

Доброто хранене е от съществено значение за котки с хронично бъбречно заболяване. От неподходящата храна, се произвеждат повече отпадачни продукти, които допълнително оказват натиск върху вече заболелите бъбреци.  Kidney Support Bits са формулирани с подходящи нива на висококачествен протеин и ниско съдържание на фосфор за да се предотврати образуването на комплекси в кръвта. При уриниране, котките страдащи от бъбречни проблеми, отделят много витамин B, преди той да бъде усвоен от организма. За да компенсират Kidney Support Bits са обогатени с допълнително витамин B, за да задоволи необходимостта на организма.

 

Котките обикновенно показват признаци на хронична бъбречна недостатъчност, когато около 70% от капацитета на бъбреците бъде загубен. Въпреки че няма непосредствен лек за бъбречна недостатъчност при котките, осигуряване на правилното хранене е от съществено значение за да се запази функцията на останалата здрава бъбречна тъкан.

Бъбречните заболявания при котки може да се дължат на различни фактори, включително наследствено заболяване, хронична бактериална инфекция и дори високо кръвно налягане. Признаци и симптоми на бъбречни заболявания могат да включват намален апетит, лош дъх на устата, гадене и обща слабост. Бъбречно заболяване е по-често срещано сред по-възрастните котки.

 

Дозировка: до 10 хапки на ден. Винаги осигурявайте наличие на прясна вода.

 

Инструкция за съхранение: Да не се съхранява при температура над 25°С. Съхранявайте в сухи помещения.

Състав: зърнени продукти, деривати от растителен произход, минерали, мляко и млечни деривати, риба и рибни деривати, месо и месни продукти, дрожди, масла и мазнини;

 

Производител: Беафар, Холандия

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Beaphar Kidney-Bits –хрупкави хапки при проблеми с бъбреците, 35гр

  • Код на продукта: 1102251
  • Наличност: 1
  • 3.20лв.